GREENGOLD dispune de o cunoastere fidela si extinsa a pietei terenurilor forestiere din Romania fiind deja implicata activ in achizitia/vanzarea  a peste 60.000 ha. In acest sens GREENGOLD a asigurat investitorilor pachete complete de servicii cuprinzand:

 

  • Market intelligence – prin cunoasterea detaliata a pietei terenurilor forestiere suntem in masura sa oferim informatii pretioase si relevate pentru nevoile clientului si putem ghida orice proces de achizitie cu evitarea sincopelor specifice unei piete aflate in curs de maturizare asa cum este cea din Romania.
  • Consultanta tehnica si financiara – evaluare si diagnoza tehnica a proprietatilor; intocmire de proiectii financiare privind rentabilitatea investitiei pe baza datelor preluate din teren; consiliere in realizarea strategiei de vanzare.
  • Asistenta in derularea tranzactiilor – negocierea conditii de tranzactionare in baza mandatului primit de la client; asigurarea managementului tranzactiei cu structurarea etapelor si a procedurilor adaptate la specificul fiecarui caz , de exemplu “asset deal” sau “share deal”; colaborare stransa cu alti consultanti ai clientului in desfasurarea procesului de “due diligence” legal si financiar.
  • Servicii post tranzactie – urmarirea proceselor de inregistrare fiscala, juridica (intabulare) si silvica a proprietatilor in relatia cu autoritatile relevante si solutionarea unor eventuale sincope.
  • Administrarea proprietatii achizitionate – administrarea silvica a proprietatii achizitionate. Asigurarea continuitatii oferirii de servicii de administrare ulterior procesului de achizitie este o modalitate de colaborare in care interesele investitorului si ale administratorului converg si sunt aliniate inca de la inceput. Proiectia financiara si consilierea la achizitie vor fi confirmate de indicatorii de performanta obtinuti in activitatea operationala.
  • Consiliere exit/vanzare – dupa un ciclu investitional cu atingerea obiectivelor de randament economic.