Anunț public asupra disponibilizării proiectului de amenajament silvic, a finalizării Raportului de mediu, U.P.II Ohaba, jud. Timiș și Arad

S.C. GREENGOLD TIMBERLANDS 1 S.R.L., cu sediul în Sibiu, str. Constantin Noica, nr. 24, județul Sibiu‚ titular al planului ,,Amenajamentul silvic al fondului forestier din U.P.II Ohaba, județele Timiș și Arad“, amplasat pe raza Comunei Ohaba Lungă, județul Timiș și a Comunei Bata, județul Arad, anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării raportului de mediu.

Consultarea proiectului și a raportului de mediu se poate realiza la sediul titularului S.C. GREENGOLD TIMBERLANDS 1 S.R.L., din Municipiul Sibiu, str. Constantin Noica, nr. 24, județul Sibiu și a proiectantului S.C. FANALRO S.R.L., din Municipiul Timișoara, str. J.S.Bach nr. 3, județul Timiș, zilnic între orele 10.00 – 15.00.

Comentariile şi propunerile se vor transmite în scris la sediul proiectantului S.C. FANALRO S.R.L., din Municipiul Timișoara, str. J.S.Bach nr. 3, județul Timiș și la sediul A.P.M.Timiș, din Municipiul Timișoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18 – 18A, în termen de 48 de zile calendaristice de la apariția anunțului.