Despre noi

O echipa de silvicultori romani, care in parteneriat cu silvicultori  suedezi,  a dezvoltat incepand din anul 2008 o noua solutie integrata de administrare silvica a  proprietatilor forestiere in Romania.  Aceasta competenta dobandita in timp, care include si consilierea pentru investitii in terenuri forestiere, este fundamentata pe incredere si receptivitate fata de nevoile proprietarilor de padure.

GREENGOLD Romania este cunoscut in principal ca fiind unul dintre proprietarii importanti de padure din Romania, cu suprafete forestiere localizate in 14 judete, in toate regiunile istorice ale tarii. In esenta insa, activitatea de baza a companiei GREENGOLD este legata de administrarea proprietatilor forestiere in acord cu exigentele de dezvoltare durabila si responsabila ale investitorilor institutionali care pana in prezent au acordat incredere companiei prin mandatul de a  gestiona peste 60.000 de hectare.

Dorim ca aceasta experienta dobandita la  nivel national sa o punem atat la dispozitia proprietarilor privati de padure care  doresc o administrare  durabila si profitabila a padurii lor cat si  a investitorilor interesati in a achizitiona si detine terenuri  forestiere in Romania.

GREENGOLD ofera solutii complete de administrare silvica:

  • folosind cele mai performante si moderne bune practici internationale; adaptate la mediul de afaceri / domeniul silvic specifice  din Romania;
  • adresate proprietarilor de paduri/ investitorilor cu care impartasim valori comune.