Bine ați venit pe website-ul companiei GREENGOLD Management.

 

Acest website este proprietatea GREENGOLD Management SRL, o societate cu raspundere limitata romana, inregistrata si functionand in Romania conform legii 31/1990.

Website-ul reprezinta o interfata de informare si un serviciu oferit de societatea GREENGOLD Management SRL. Accesarea si utilizarea sa se vor face în conformitate cu Termenii si Conditiile de mai jos si cu toate legile in vigoare în momentul respectiv. Accesarea si utilizarea site-ului implica cunoaşterea si acceptarea Termenilor şi Conditiilor, asa cum acestea sunt prezentate in cele ce urmeaza.

  1. Toate textele si materialele incluse in acest site sunt oferite doar pentru informare generala si nu constituie prin prezentarea lor ca atare sub nici o forma oferte de afaceri, consultanta sau orice alt tip de angajament de ordin juridic in raport cu persoanele care acceseaza site-ul. GREENGOLD Management SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea informatiei de pe acest site altfel decat cu titlu de informatie generala.
  2. Website-ul si intregul sau conţinut (texte, logo-uri, imagini, etc.) constituie obiect al dreptului de proprietate intelectuala si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut in alte scopuri decat cele prevazute in termenii si conditiile de fata. Orice actiuni precum modificarea, copierea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferarea, vindererea sau utilizarea in orice scop comercial a continutului publicat in acest site sunt intrezise fara acordul prealabil al proprietarului site-ului.
  3. Prin intermediul Site-ului va este oferita posibilitatea de a ne contacta. In acest scop sunt solicitate anumite informatii (nume, adresa de mail, telefon sau compania reprezentata). Subliniem in mod deosebit ca aceste informatii au ca unic scop identificarea dumneavoastra in vederea posibilitatii de a va contacta. Colectarea acestor date se realizeaza intr-un regim securizat. Datele personale furnizate nu vor fi facute publice, inchiriate sau instrainate /cedate in alt fel ertelor parti, fara acordul dvs. GREENGOLD Management SRL poate colecta si stoca date statistice despre IP, sistemul de operare si alte informatii despre dumneavoastra. Aceste date nu sunt considerate personale, fiind folosite exclusiv pentru crearea unor situatii statistice utilizate la imbunatatirea continutului Site-ului.
  4. Acest site este oferit in aceasta forma iar GREENGOLD Management SRL va depune eforturi pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori in cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea GREENGOLD Management SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
  5. GREENGOLD Management SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau de orice alta natura rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii site-ului, acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului, declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului sau orice alta problema legata de functionarea defectuoasa a site-ului cauzata de defectiuni ale serverelor pe care este gazduit, ale conexiunilor de internet sau de orice alti factori.
  6. GREENGOLD Management SRL poate modifica Termenii si Conditiile oricand si fara notificare prealabila prin actualizarea si publicarea lor în această sectiune a website-ului.
  7. Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de GREENGOLD Management SRL  utile in legatura cu continutul site-ului sau dar care, insa,  nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Compania nu poate verifica, garanta sau controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe Site.