Misiunea noastra

Sa construim si sa fim parte a unui nou  model de integritate, pasiune, sustenabilitate si eficienta in administrarea padurilor din Romania.

In implementarea misiunii avem ca reper urmatorul motto:

Silvicultura nu este doar despre arbori ci despre oameni si arbori. Administram proprietatile incredintate ca pe bunurile noastre proprii.

Valori comune

GreenGold se adreseaza si investitorilor sau proprietarilor care au obiective investitionale sau de administrare pe termen mediu si lung si care apreciaza un set de valori centrate in jurul: integritatii, daruirii pentru oameni si pasiunii pentru padure , sustenabilitatii economice, sociale si de mediu.

Un partener integru, de incredere

Un bun management forestier se bazeaza pe increderea reciproca intre proprietar si administrator si pe o viziune comuna pe termen lung.

Desi increderea se castiga in timp, ea este fundamentul unui management forestier performant centrat pe cresterea valorii proprietatii printr-o administrare ce imbina eficienta economica cu sustenabilitatea si respectul pentru natura.

Pasiune

Echipa GreenGold considera fiecare proprietate sau investitie ca un proiect unic, special. De fiecare data cautam, identificam si implementam in mod sistematic solutia potrivita ce ofera cel mai bun potential de eficienta si sustenabilitate. Aceasta abordare este rezultatul si masura pasiunii noastre.

Sustenabilitate

Obiectivele economice sunt importante dar pot fi atinse si pastrate doar cand se actioneaza in echilibru cu principiile si practicile  protectiei mediului inconjurator si a responsabilitatii sociale. Detinerea de terenuri forestiere intr-un obiectiv de investitii pe termen scurt sau lung reprezinta in mod implicit si un angajament ferm catre comunitatile locale pentru aplicarea bunelor practici silviculturale, sociale si de mediu. GreenGold isi propune o abordare atenta, echilibrata si integrata a acestor practici, prin mentinerea sanatatii ecosistemului forestier, pastrarea unui nivel sustenabil al resurselor, protejarea biodiversitatii si furnizarea de beneficii de durata atat generatiilor prezente, cat si a celor viitoare.