Misiunea noastra

Sa construim si sa  fim parte a  unui nou  model de integritate, pasiune, sustenabilitate si eficienta in  administrarea padurilor din Romania.

In implementarea misiunii avem ca reper  urmatorul motto:

Silvicultura nu este doar despre arbori ci despre oameni si arbori. Administram proprietatile incredintate ca pe bunurile noastre proprii.

Valori comune

GreenGold se adreseaza clientilor investitori sau proprietarilor care au obiective investitionale sau de administrare pe termen mediu si lung si care apreciaza un set de valori centrate in jurul: integritatii, daruirii pentru oameni si pasiunii pentru arbori, sustenabilitatii economice, sociale si de mediu.

Un partener integru, de încredere

Un bun management forestier se bazeaza pe increderea reciproca intre proprietar si administrator si  pe o viziune comuna  pe termen lung.

Desi increderea se castiga in timp, ea este fundamentul unui management forestier performant centrat pe cresterea valorii proprietatii printr-o administrare ce imbina eficienta economica cu sustenabilitatea si respectul pentru natura.

Pasiune

Echipa GREENGOLD consideră fiecare proprietate sau investitie ca un proiect unic, special. De fiecare data cautam, identificam si implementam in mod sistematic solutia potrivita ce ofera cel mai bun potențial de eficienta si sustenabilitate. Aceasta abordare este rezultatul si masura pasiunii noastre.

Sustenabilitate

Obiectivele  economice sunt  importante dar pot fi atinse si pastrate doar cand se actioneaza in echilibru cu principiile si practicile  protectiei   mediului inconjurator si a responsabilitatii sociale. Detinerea de terenuri forestiere într-un obiectiv de investiții pe termen scurt sau lung reprezinta in mod implicit si un angajament ferm catre comunitatile locale pentru aplicarea bunelor practici silviculturale, sociale si de mediu.